Në Aeroportin e Shkupit, aeroplani i shpëtoi një fatkeqësie të rëndë

0

aeroportiNë aeroportin e Shkupit ka ndodhur një aksident, kur aeroplani i linjës Shkup – Mynih gjatë ngritjes ka goditur një tufë zogjësh, mëson portali dokazm. Sipas këtij portali, aeroplani mezi ka ateruar për të mos ndodhur fatkeqësia. Por gjithçka ka kaluar pa dëme dhe pasoja.

Shpërndaj

Lini përgjigje