Kekenovski: Gruevski kërkon 63 deputet sepse është i vetëdijshëm se çfar e pret pas 11 dhjetorit

0

kekovskiKandidati për deputet i koalicionit për Ndryshime dhe Drejtësi, Jove Kekenovski theksoi se kreu i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski po kërkon 63 deputetë për të shpëtuar veten. Ai thotë që këto 63 deputet i kërkon të jenë të dëgjueshëm nga fakti sa Gruevski është shumë e vetëdijshëm se çfarë e pret më 12 dhjetor.

“Gruevski nuk kërkon 63 deputetë, por kërkon 63 të dëgjueshëm, hamallë të turpit të tij. Ai po kërkon 63 deputetë për të shpëtuar nga ajo që e pret tanimë më 12 dhjetor”, theksoi Kekenovski.

Shpërndaj

Lini përgjigje